bukbieb

bukbieb

Bukbieb nieuws

Bukbieb nu ook in staal

De stalen Bukbieb is nog steviger en duurzamer als de houten variant. Hij wordt geassembleerd ism maatschappelijke verantwoorde organisaties. Verkrijgbaar in alle kleuren.

En .. hij ziet er prachtig uit!

lees meer


Even uit logeren bij Bussum Cultureel

Zaterdag 11 September maakte de Bukbieb van ' Bussums Letterrijk' even zijn opwachting bij Bussum Cultureel!  Bij de Boekenmarkt op de Nieuwe Brink, dit exemplaar zal binnenkort een plaatsje krijgen op het station Naarden-Bussum, houd onze facebook pagina in de gaten....

 

lees meer


Heidezicht is tweede locatie in Bussum met Bukbieb

In de vakantie heeft de 2de Bukbieb van Bussum een heel mooi plekje gekregen! Tegen de heide bij Paviljoen Heidezicht komt Bussum Letterrijk prachtig uit tegen een groene wal met wilde bloemen.

De Bukbieb in Bussum is mede mogelijk gemaakt door: Pro Bussum, Gemeente Bussum, Rabobank Noord Gooiland, ATC Bussum, Bodoni letters, GGZ Gooi en Vechtstreek, Paintcenter verfgroothandel, Netonderhoud, Fokker Oomen, van Leeuwen metaal en Garage van Zanten

lees meer


1 ste Bukbieb van Nederland staat in Bussum

Op 31 Maart is de eerste Bukbieb van Nederland neergezet. Gooi Tv heeft daar een leuk items van uitgezonden. Welke hieronder te bekijken is. Op onze Facebook pagina vind je meer foto's.

De Bukbieb in Bussum is mede mogelijk gemaakt door:

 

Pro Bussum, Gemeente Bussum, Rabobank Noord Gooiland, ATC Bussum, Bodoni letters, GGZ Gooi en Vechtstreek, Paintcenter verfgroothandel, Netonderhoud, Fokker Oomen, van Leeuwen metaal en Garage van Zanten

lees meer


Bedankt GGZ DAC-Wespp & Welkom ATC

De afgelopen maand was het spannend ten burele van de Bukbieb. We zwaaiden GGZ DAC-Wespp uit en verwelkomen het ATC.

Het prototype geproduceert door GGZ DAC-Wespp ziet er werkelijk prachtig uit. En we bedanken Jan, Martijn en de rest van het het team hartelijk voor hun inzet.

lees meer


Pro Bussum/Bukbieb ontvangen cheque!

30 juni 2015.

Bij de Rabobank in Laren waren alle subsidieaanvragers van het Coöperatiefonds Noord-Gooiland in spanning bij elkaar gekomen. Om meerdere Bukbiebs in het centrum van Bussum te kunnen plaatsen, had Pro Bussum een aanvraag ingediend. 

lees meer


2 x Spannend!

Volgende week dinsdag 30 juni hoort Pro Bussum hoe de leden van Rabobank Noord-Gooiland hun aanvraag bij het Coöperatiefonds gewaardeerd hebben. We zijn erg benieuwd en mogen mee...

Inmiddels wordt in Hilversum de laatste hand gelegd aan het prototype. De Bukbieb is weer een stapje verder en we zijn erg blij dat het 'GGZ DAC-Wespp Gooi en Vechtstreek' er een mooi huisje van maakt. En in het bijzonder met de creatieve inbreng van Jan en Martijn!

lees meer